Sort hvid (En Annika Bengtzon krimi, #9) Liza Marklund

ISBN: 9788763808361

Published:

Paperback

413 pages


Description

Sort hvid (En Annika Bengtzon krimi, #9)  by  Liza Marklund

Sort hvid (En Annika Bengtzon krimi, #9) by Liza Marklund
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 413 pages | ISBN: 9788763808361 | 8.60 Mb

Sort hvid af Liza Marklund er 9. bind i den populære krimiserie om journalisten Annika Bengtzon.Annika Bengtzon er tilbage på Kvälspressens redaktion i Stockholm og genforenet med sin mand, Thomas, som arbejder i justitsministeriet. En eftermiddagMoreSort hvid af Liza Marklund er 9. bind i den populære krimiserie om journalisten Annika Bengtzon.Annika Bengtzon er tilbage på Kvälspressens redaktion i Stockholm og genforenet med sin mand, Thomas, som arbejder i justitsministeriet. En eftermiddag bliver en ung mor fundet død bag en børnehave i forstaden Axelsberg i det sydlige Stockholm.

Hun er det fjerde offer på kort tid under lignende omstændigheder: kvinde, ung, mor, stukket ihjel bagfra med kniv. På Kvällspressen ser man konturerne af en seriemorder, noget som Annika affærdiger som vilde fantasier. Thomas er til konference i Nairobi omhandlende sikringen af EUs ydre grænser.

Under en rekognosceringsrejse langs den somaliske grænse kidnappes hele delegationen – syv personer fra forskellige dele af Europa. Alt imens mistanken om en seriemorder begynder at tage form også hos politiet, bliver Annika trukket ind i et voldsomt kidnapningsdrama som ryster både Europa og Østafrika. Kidnappernes krav er umulige og urimelige. Da kravene afvises, henrettes gidslerne - en efter en står de for tur.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Sort hvid (En Annika Bengtzon krimi, #9)":


sopotiera.eu

©2011-2015 | DMCA | Contact us